Sign In

Login

Forgot your password?

Test drive Audi A6 Allroad 3.0 TDI/313 CP

Test drive Audi A6 Allroad 3.0 TDI/313 CP

BOGDAN STAN 8 februarie 2013

 

Test drive Audi A6 Allroad

Acum 13 ani Audi inventa o nișă interesantă prin încrucișarea unui break premium cu un SUV. Timpul a trecut, formula a fost perfecționată, iar Allroad-ul a ajuns la o maturitate tentantă.

Drumul care leagă satul Moroeni de hotelul Peștera se anunța drept cadrul ideal pentru a testa o mașină care promite compromisul ideal între comportamentul pe asflat și capacitățile de trecere ale unui SUV. Până la sanatoriul Moroeni ai parte de 4 km de asfalt, primii doi sunt sub orice critică, iar ultimii nu fac decât să definească conceptul de drum rupt. Pe alocuri este atât de prost încât te face să regreți faptul că nu ai ales ruta forestieră, unde te puteai bucura măcar de o priveliște plăcută.

Cu toate acestea fotograful meu nu a avut nici o problemă în a dormi vreme de jumătate de oră, timp în care încercam să îmi dau seama dacă sforăitul lui certifică faptul că Audi merită premiul „Suspensia anului 2012“.

Spre deosebire un A6 Avant clasic, versiunea Allroad nu face decât să adauge suspensia pneumatică, un set de spoilere restilizate, bandouri laterale și scuturi față/spate. Suma modificărilor nu are rolul de a te da pe spate, sau de a defini un model nou în adevăratul sens al cuvantului, dar nici nu este cazul să subestimezi efectele conversiei Avant-Allroad.

 

Test drive Audi A6 Allroad

Citeste mai mult 👈

Leave a Comment

Despre noi

AutoHint este platforma creata din dorinta de a ajuta persoanele aflate in cautarea achizitionarii unui autovehicul rulat. Datorita complexitatii acestui proces ne-am propus crearea unui mediu capabil sa furnizeze informatii relevante despre o gama variata de marci si modele auto second hand. Citeste mai multe AICI

Date de contact

Copyright © 2015 - 2023. Copyright © 2015. ThemeMakers. All rights reserved

Developed by ThemeMakers